Groot aanbod last minute bungalows
Boek uw last minute bungalow online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Stap 2: Resultaat verfijnen

Soort last minute bungalow

Appartement Huis of Bungalow Villa of Landhuis

Minimum aantal slaapkamers

1 slaapkamer 2 slaapkamers 3 slaapkamers 4 slaapkamers 5 slaapkamers

Ligging last minutes

Geschikt voor wintersport Nabij zee of een meer Vakantiepark Niet op een vakantiepark

Last minute wintersport

Wintersport last minutes

Huisdieren toegestaan?

Toegestaan Niet toegestaan

Minimum aantal huisdieren

1 huisdier 2 huisdieren 3 huisdieren

Roken toegestaan?

Niet toegestaan Toegestaan

Aangepaste vakantiehuizen

Geschikt voor mindervaliden

Faciliteiten last minute

ZwembadInternet/Wifi

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

+31(0)345506847
(ma-vr 9-16 uur)

ContactA Vakanties
A Vakanties
Vakantie met een goed gevoel

Deze website wordt duurzaam gehost

Belangrijke informatie.

Informatie A Vakanties

Van wie is last minute bungalow.be?

De website last minute bungalow.be is een website van A Vakanties. Wij beheren meer dan 20 vakantie websites waaronder een aantal last minute websites. Zie hieronder meer informatie over A Vakanties.

A Vakanties

De website last minute vakantiebungalow.be is een website van A Vakanties, met ruim 20 vakantie websites één van de grootste en belangrijkste internet van Nederland. A Vakanties is onder andere gespecialiseerd in grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties, vakantieparken en vakantie met huisdieren.

Op de website A Vakanties vindt u een overzicht van onze websites.

Laagste prijs garantie

Indien u een goedkope last minute bungalow zoekt, zit u bij A Vakanties goed. Alle last minute kortingen worden door A Vakanties aan u doorgegeven. U profiteert dus volledig van de last minute kortingen die de diverse touroperators op de last minute bungalows verlenen. U betaalt geen extra boekingskosten of administratiekosten. 

U boekt uw last minute bungalow rechtstreeks bij de touroperator

Belangrijk om te weten is dat u uw last minute bungalow rechtstreeks via onze website bij de betreffende touroperator/aanbieder boekt. Na het boeken via onze website, wordt de reservering van uw last minute bungalow verder afgehandeld door de touroperator. U betaalt de huurprijs daarom niet aan onze organisatie maar aan de touroperator/aanbieder die de vakantiewoning aanbiedt. Wij werken onder andere samen met Belvilla, Bungalow.net, Happy Home, Interhome, Bungalow.Net, CenterParcs, Hogenboom Vakantieparken en Roompot Vakantieparken.

Geen boekingskosten, geen extra kosten

Indien u uw favoriete vakantiewoning via onze website bij de touroperator boekt, betaalt u dezelfde prijs als wanneer u rechtstreeks bij de touroperator zou boeken. Omdat wij geen boekingskosten berekenen, is boeken via deze website snel, voordelig en kunt u kiezen uit het grootste aanbod.

Bevestiging van uw geboekte last minute bungalow

Indien u via deze website een last minute bungalow hebt geboekt, ontvangt u vrijwel meteen per e-mail een reserveringsbevestiging met de verdere uitleg. Na de betaling van de volledige huursom van uw last minute bungalow ontvangt u ook het adres van de accommodatie, de contactgegevens van de eigenaar en een routebeschrijving.
In het last-minute vakantieseizoen kan het voorkomen dat u in eerste instantie een voorlopige bevestiging per e-mail ontvangt. De huiseigenaar of parkbeheerder moet dan eerst telefonisch aan de aanbieder/touroperator bevestigen dat de door u gereserveerde periode nog echt vrij is. 
Mocht dat het geval zijn, dan ontvangt u meteen daarna van de aanbieder per e-mail de definitieve reserveringsbevestiging met de factuur.

Betaling van de huur van de last minute bungalow

Meteen na het online boeken, ontvangt u per e-mail van de aanbieder de boekingsbevestiging met de verdere uitleg en het verzoek om de (aan)betaling in orde te maken. 
Indien u uw last minute bungalow kort voor vertrek hebt geboekt, moet u meestal binnen enkele dagen na het boeken de volledige huursom betalen. Ook indien de aankomstdag al binnen 6 weken valt, dient de volledige huur binnen enkele dagen betaald te worden. De bijkomende kosten, zoals de eindschoonmaak, de toeristenbelasting en eventuele kosten voor energieverbruik en/of huisdieren hoeven pas bij aankomst of vertrek aan de eigenaar betaald te worden. 

Hoe zoekt u een last minute bungalow?

Via de zoekvakjes onder Stap 1 op de homepagina van onze website kunt u snel en eenvoudig uw favoriete last minute bungalow vinden.
Kies het land waar u uw last minute vakantie wilt houden, het gebied of de provincie, het aantal personen, eventueel het aantal huisdieren en de datum waarop uw wilt vertrekken.
Bij een standaard periode zoals een (lang) weekend en een (mid) week kunt u het vakje voor de gewenste verblijfsduur vastzetten.
Wanneer u voor een afwijkende periode wilt reserveren, kiest u wel de gewenste aankomstdag maar dient het vakje voor de verblijfsduur vastgezet te worden op 'Alle verblijfsduren'.
Op die manier krijgt u een selectie van de last minute bungalows die voldoen aan uw zoekopdracht en in de door u aangegeven periode en overige periodes beschikbaar zijn. U kunt binnen het getoonde aanbod last minute bungalows vervolgens via Stap 2 aan de linkerkant van het scherm, verder zoeken op bijvoorbeeld de aanwezigheid van een zwembad, ligbad, speeltuin of sauna. U kunt ook selecteren op last minute bungalows die op vakantieparken liggen.

Voor welke periode kunt u een Last minute bungalow huren?

U kunt, afhankelijk van de beschikbaarheid, een last minute bungalow voor een week, een (lang) weekend of een midweek huren. Bij de betreffende last minute bungalow staat aangegeven welke dagen de aankomstdagen en vertrekdagen zijn.
Afwijken van de aangeboden periodes zoals die in het beschikbaarheidsoverzicht vermeld staan, is niet mogelijk.
Wat er tussen staat is nog vrij, wat niet verschijnt is niet meer beschikbaar of wordt door de eigenaar niet op die manier aangeboden.
Om dubbele en/of elkaar overlappende reserveringen te voorkomen, houdt de eigenaar vast aan wat in het beschikbaarheidsoverzicht wordt vermeld.