Groot aanbod last minute bungalows
Boek uw last minute bungalow online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Stap 2: Resultaat verfijnen

Soort last minute bungalow

Appartement Huis of Bungalow Villa of Landhuis

Minimum aantal slaapkamers

1 slaapkamer 2 slaapkamers 3 slaapkamers 4 slaapkamers 5 slaapkamers

Ligging last minutes

Geschikt voor wintersport Nabij zee of een meer Vakantiepark Niet op een vakantiepark

Last minute wintersport

Wintersport last minutes

Huisdieren toegestaan?

Toegestaan Niet toegestaan

Minimum aantal huisdieren

1 huisdier 2 huisdieren 3 huisdieren

Roken toegestaan?

Niet toegestaan Toegestaan

Aangepaste vakantiehuizen

Geschikt voor mindervaliden

Faciliteiten last minute

ZwembadInternet/Wifi

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

+31(0)345506847
(ma-vr 9-16 uur)

ContactA Vakanties
A Vakanties
Vakantie met een goed gevoel

Deze website wordt duurzaam gehost

Meest gestelde vragen last minute bungalow huren

Informatie bungalow, vakantiehuis, groepsaccommodatie huren

Op deze pagina vindt u informatie over A Vakanties, onze websites en onze manier van werken. Ook informatie over vakantieparken en duurzaam toerisme. U krijgt zo een beter beeld van onze organisatie, onze producten en dienstverlening.  

Wie zijn wij?

A-vakanties is een van de grootste internetaanbieders van last minute bungalows, vakantiehuizen en groepsaccomodaties.Wij zijn actief sinds 2004. Wij zijn ook gespecialiseerd in duuraam toerisme en vakantieparken. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aangepaste vakantiehuizen ( voor mindervaliden ) en accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan. 

Indien u via A Vakanties een last minute bungalow wilt huren, kun u altijd kiezen uit het grootste aanbod.

U kunt via A Vakanties accommodaties huren van 2 tot 70 personen. We zijn gespecialiseerd in luxe vakantiehuizen en bungalows alsmede accommodaties voor grote groepen.  De last minute bungalows op onze websites zijn afkomstig van betrouwbare touroperators zoals Happy Home, Belvilla, Bungalownet, Topic Travel, Interhome, Novasol en andere aanbieders. U boekt uw last minute bungalow via onze websites rechtstreeks bij de touroperator zonder toeslagen of extra kosten. De last minute kortingen zijn al in de prijzen van onze last minute bungalows verwerkt. Zie onze websites voor de actuele last minute bungalows en andere aanbiedingen.

Zie hier alle websites van A Vakanties

Is de beschikbaarheid van de last minute bungalows actueel?

De beschikbaarheid van de last minute bungalows, zoals u die ziet op onze websites, is bijna altijd actueel. Bij last minute bungalow of vakantiehuis kan het echter incidenteel voorkomen dat de betreffende last minute, ondanks een vermelding op onze website, als beschikbaar, toch al verhuurd is. Indien u via één van onze websites een last minute bungalow hebt gehuurd,krijgt u altijd een bevestiging of deze daadwerkelijk voor u gereserveerd is. 

Last Minute Bungalows op vakantieparken

Met meer dan 1.000 vakantieparken in België, Frankrijk, Nederland en vele andere landen van Europa, vindt u altijd een last minute bungalow op een park. U kunt via onze website Top Vakantieparken via enkele eenvoudige stappen een vakantiepark zoeken waar last minute bungalows beschikbaar zijn. We hebben een groot aanbod kindvriendelijke vakantieparken, luxe vakantieparken, hondvriendelijke vakantieparken en wellness vakantieparken in ons aanbod.

Hier vindt u een overzicht van alle vakantieparken.

Is de eindschoonmaak verplicht?

Bij bijna alle last minute bungalows is de eindschoonmaak verplicht. U betaalt voor deze eindschoonmaak een bedrag, welke u in het kostenoverzicht van de betreffende last minute accommodatie kunt terugvinden.

Moet je altijd borg betalen en wanneer krijg je de borg weer terug?

Ook indien u een last minute bungalow huurt, moet er een waarborgsom betaald worden. Deze waarborgsom krijgt u, indien u de bungalow zonder schade achterlaat, achteraf weer volledig terug.

Zijn er ook last minute bungalows waar honden welkom zijn?

We hebben een zeer groot aanbod vakantiebungalows en vakantiehuizen waar honden welkom zijn. Ook in een groot aantal van onze last minute bungalows zijn honden welkom. Of er in onze last minute bungalows honden welkom zijn, staat bij iedere accommodatie aangegeven. Het grootste aanbod hondvriendelijke bungalows en vakantiehuizen vindt u op onze website vakantie met hond.

Hebben jullie ook last minute bungalows voor mindervaliden?

In verband met de grote vraag naar bungalows voor mindervaliden en mensen met een fysieke beperking, hebben wij de website aangepaste vakantiehuizen gemaakt. Hier vindt u een groot aanbod mindervaliden bungalows.Bij de kenmerken van deze aangepaste accommodaties staat precies omschreven wat de aanpassingen zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld selecteren op bungalows en vakantiehuizen met tillift of hoog/laag bed. Er zijn regelmatig last minute bungalows te huur die aangepast zijn voor mindervaliden of mensen met een fysieke beperking.

Website aangepaste vakantiehuizen.

Wanneer ontvangt u het adres van de door u geboekte last minute bungalow

De touroperator verstrekt per e-mail het volledige adres van de door u gehuurde last minute bungalow en de contactgegevens van de eigenaar, nadat de hele huursom door u is voldaan. U ontvangt dan ook een routebeschrijving en het sleuteladres.