Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Boeken last minute bungalow via deze website

Het huren van een last minute bungalow via deze website is eenvoudig en gaat in 2 eenvoudige stappen:

Nadat u een last minute bungalow en de gewenste periode hebt geselecteerd,  klikt u in de vermelding van de woning op "Nu reserveren".
Er verschijnt dan een reserveringsformulier met daarop de gegevens van de betreffende bungalow, de door u geselecteerde aankomstdag en vertrekdag, het aantal personen en eventueel huisdieren dat maximaal is toegestaan, de basishuurprijs en de bijkomende kosten.

Stap 1: (De boeking van uw bungalow is hier nog niet definitief)

U vult hier de gegevens van uzelf in. 
Indien van toepassing vult u ook het aantal huisdieren in.
Controleert u hier vooral of u de juiste gewenste periode hebt gekozen en of u uw e-mailadres juist hebt ingevuld.
Ook moet worden aangevinkt dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Nadat u het formulier bij stap 1 heeft ingevuld, gaat u naar Stap 2.
 

Stap 2 (Hier kunt u de boeking van de last minute bungalow definitief maken)

Bij stap 2 ziet u een overzicht van de door u ingevulde gegevens, de huurprijs van de last minute bungalow, de bijkomende kosten en borgsom.
U kunt bij stap 2 de boeking van de last minute bungalow bevestigen en deze definitief maken.
Eventueel kunt u hier nog terug gaan naar stap 1 om daar een wijziging aan te brengen.
Let u er vooral op dat u uw e-mailadres correct invult.

Pas nadat u bij stap 2 de boeking van uw lastminute bungalow hebt bevestigd door op bevestigingsknop te drukken, is de boeking definitief.
U krijgt dan direct van de betreffende aanbieder/touroperator per e-mail een bevestiging van de boeking, met de verdere informatie en de factuur voor de betaling. 
Indien u geen bevestiging van onze aanbieder ontvangt, kunt u eerst nog uw spammap/ongewenste berichtenmap controleren

U ontvangt na boeking alle correspondentie van de aanbieder:

U ontvangt per e-mail de huurovereenkomst/boekingsbevestiging, de verdere gegevens van de groepsaccommodatie en uitleg over de betaling van de huur en de eventuele bijkomende kosten van de groepsaccommodatie.
U krijgt ook bericht over het betalen van de borgsom en andere relevante zaken.
Vaak moet de borgsom ter plaatse aan de eigenaar of beheerder van de groepsaccommodatie worden betaald, maar het kan ook voorkomen dat u de borgsom vooraf al aan de aanbieder moet voldoen.
Sommige huiseigenaren vragen geen borgsom. In dat geval staat er op de factuur die u ontvangt geen bedrag voor de borgsom vermeld.
Het exacte adres van de woning, de contactgegevens van de huiseigenaar, een routebeschrijving en informatie hoe u de sleutels krijgt, ontvangt u nadat u de volledige huur aan de touroperator/de aanbieder voldaan hebt.

Welk bedrag moet u bij boeking aanbetalen?
Bij de meeste touroperators waar wij mee samenwerken, moet u 30-50% van het huurbedrag binnen enkele dagen na boeking aanbetalen.
Het restant van het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 6 weken vóór de aankomstdag voldaan te zijn.
Als u de groepsaccommodatie binnen 6 weken vóór aankomst boekt, dient het gehele huurbedrag binnen enkele dagen na de boeking betaald te worden.

Het bestellen van linnengoed, badlinnen, handdoeken, beddengoed, keukenlinnen, kinderstoel, kinderbedje, kinderbadje of box:
Wilt u een groepsaccommodatie boeken met het beddengoed/bedlinnen en/of het keukenlinnen en/of het badlinnen erbij of bepaalde extra faciliteiten voor kinderen en baby's erbij huren?
Indien deze extra zaken door de betreffende huiseigenaar beschikbaar worden gesteld, kunt u na het boeken van de groepsaccommodatie desgewenst het bedlinnen, het badlinnen, het keukenlinnen, een kinderbedje, kinderstoel, kinderbadje en een box erbij bestellen.
Dit is niet tijdens het boeken mogelijk.
U kunt meteen na het maken van de boeking, via uw ontvangen boekingsbevestiging rechtstreeks bij de betreffende aanbieder zaken zoals badlinnen, bedlinnen en kindermeubilair bestellen.
​Wanneer u daarbij uw boekingsnummer van de bevestiging vermeldt, kan men uw aanvraag spoedig afhandelen.
Zodra u de contactgegevens van de huiseigenaar hebt ontvangen, kunt u ook daar persoonlijk contact mee opnemen.
Door zelf rechtstreeks contact met de huiseigenaar op te nemen, wordt u sneller geholpen dan wanneer wij en onze aanbieder er eerst nog 'tussen zitten'.