Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Belangrijke informatie

Van wie is last minute bungalow.be?

De website last minute bungalow.be is een website van A Vakanties. Wij beheren meer dan 20 vakantie websites waaronder een aantal last minute websites.
​Zie hieronder meer informatie over A Vakanties.

A Vakanties

De website last minute vakantiebungalow.be is een website van A Vakanties, met ruim 20 vakantie websites één van de grootste en belangrijkste internet van Nederland. A Vakanties is onder andere gespecialiseerd in grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties, vakantieparken en vakantie met huisdieren.

Op de website A Vakanties vindt u een overzicht van onze websites.

Laagste prijs garantie

Indien u een goedkope last minute bungalow zoekt, zit u bij A Vakanties goed. Alle last minute kortingen worden door A Vakanties aan u doorgegeven.
​U profiteert dus volledig van de last minute kortingen die de diverse touroperators op de last minute bungalows verlenen.
​U betaalt geen extra boekingskosten of administratiekosten. 

U boekt uw last minute bungalow rechtstreeks bij de touroperator

Belangrijk om te weten is dat u uw last minute bungalow, vakantiehuis of familievilla via onze website rechtstreeks bij de betreffende touroperator/aanbieder boekt.
Na het boeken via onze website, wordt de reservering van uw last minute bungalow verder afgehandeld door de betreffende touroperator.
​U betaalt de huurprijs daarom niet aan onze organisatie maar aan de touroperator/aanbieder die de vakantiewoning aanbiedt.
​Wij werken onder andere samen met Belvilla, Bungalow.net, Interhome, Bungalow.Net, Hogenboom Vakantieparken en Roompot Vakantieparken.

Geen boekingskosten, geen extra kosten

Indien u uw favoriete vakantiewoning via onze website bij de touroperator boekt, betaalt u dezelfde prijs als wanneer u rechtstreeks bij de touroperator zou boeken.
​Omdat wij geen extra boekingskosten berekenen, is boeken via deze website snel, voordelig en kunt u kiezen uit het grootste aanbod.

Bevestiging van uw geboekte last minute bungalow

Indien u via deze website een last minute bungalow hebt geboekt, ontvangt u vrijwel meteen per e-mail een reserveringsbevestiging met de verdere uitleg. Na de betaling van de volledige huursom van uw last minute bungalow ontvangt u ook het adres van de accommodatie, de contactgegevens van de eigenaar en een routebeschrijving.
In het last-minute vakantieseizoen kan het voorkomen dat u in eerste instantie een voorlopige bevestiging per e-mail ontvangt. De huiseigenaar of parkbeheerder moet dan eerst telefonisch aan de aanbieder/touroperator bevestigen dat de door u gereserveerde periode nog echt vrij is. 
Mocht dat het geval zijn, dan ontvangt u meteen daarna van de aanbieder per e-mail de definitieve reserveringsbevestiging met de factuur.

Betaling van de huur van de last minute bungalow

Meteen na het online boeken, ontvangt u per e-mail van de aanbieder de boekingsbevestiging met de verdere uitleg en het verzoek om de (aan)betaling in orde te maken. 
Indien u uw last minute bungalow of vakantiehuis kort voor de aankomstdag hebt geboekt, moet u meestal binnen enkele dagen na het boeken de volledige huursom betalen.
Ook indien de aankomstdag al binnen 6 weken valt, dient de volledige huur binnen enkele dagen betaald te worden.
De bijkomende kosten, zoals de toeristenbelasting en eventuele kosten voor energieverbruik en/of huisdieren hoeven vaak pas bij aankomst of vertrek aan de eigenaar betaald te worden. 

Hoe zoekt u een last minute bungalow?

Via de zoekbalk op de homepagina van onze website kunt u snel en eenvoudig uw favoriete last minute bungalow vinden.
Kies het land waar u uw last minute vakantie wilt houden, het aantal personen en de aankomst- en vertrekdatum.

Op die manier krijgt u een selectie van de last minute bungalows die voldoen aan uw zoekopdracht en in de door u aangegeven periode beschikbaar zijn.
U kunt binnen het getoonde aanbod last minute vakantiehuizen, chalets, villa's, groepsaccommodaties en vakantiebungalows vervolgens aan de linkerkant van de pagina verder zoeken op bijvoorbeeld de aanwezigheid van een (privé)zwembad, ligbad of sauna.
​U kunt ook selecteren op last minute bungalows die op vakantieparken liggen.