Huren met zekerheid
 Geen extra kosten
 Boek direct bij de aanbieder

Stel uw vraag

Het onderstaande contactformulier kan gebruikt worden voor het aanvragen van informatie over een groepsaccommodatie of het huren van een vakantiewoning.

Hebt u ons al eerder een bericht gestuurd en nog geen reactie van ons ontvangen?
Controleert u dan eerst de spammap/ongewenste berichtenmap van uw e-mailaccount.

Na een reservering via onze website, ontvangt u per e-mail van onze aanbieder de reserveringsbevestiging met het verzoek om de betaling in orde te maken.
Wanneer u geen bevestiging van onze aanbieder ontvangt, kunt u eerst nog de spammap/ongewenste berichtenmap van uw mailaccount controleren.

Bij elke vakantiewoning en groepsaccommodatie kunt u in het beschikbaarheidsoverzicht van de locatie nagaan of deze vrij is in de door u gewenste periode.
Alleen de periodes die in het beschikbaarheidsoverzicht genoemd staan, zijn beschikbaar.
Wat er niet tussen staat is niet meer vrij of wordt door de eigenaar niet op die manier aangeboden.
Om dubbele of elkaar overlappende boekingen te voorkomen, is het niet mogelijk om af te wijken van de vermelde periodes.


Degene die een reservering maakt moet op de dag van aankomst in ieder geval al 18 jaar of ouder zijn en de gehele periode elke nacht in het vakantiehuis overnachten.
Personen die jonger dan 18 jaar zijn, mogen geen accommodatie huren.
Dit is niet alleen vanwege slechte ervaringen die huiseigenaren met jongerengroepen hebben. Huiseigenaren moeten ook voldoen aan de zeer strenge regels m.b.t. de verzekering.
Personen jonger dan 18 jaar zijn vaak niet verzekerd als er zich problemen of ongelukken voordoen.
Veel huiseigenaren houden echter 23 jaar aan als minimum leeftijd en de vakantieparken houden zelfs allemaal 22-23 jaar als minimum leeftijd aan om zelfstandig in een vakantiehuis te verblijven.
​Bij huizen op een vakantiepark kan bovendien vaak enkel in gezins- of familieverband gereserveerd worden.
Wij kunnen helaas bij personen jonger dan 18 jaar in geen enkel geval bemiddelen bij het maken van een reservering. 

Velden met een * zijn verplicht.
Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy- en cookie verklaring voor meer informatie.
Contactgegevens

a-Vakanties
Goilberdingerdijk 45A
4106 LC Culemborg

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij telefonisch te bereiken via (0031)345-506847 van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur (Pauze van 12.00-13.00 uur).
Op woensdag en vrijdag zijn wij alleen per e-mail bereikbaar en kunnen we u niet telefonisch te woord staan.
Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij niet telefonisch bereikbaar, maar proberen wij wel uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.
info@a-vakanties.nl

KvK: 55155057