Huren met zekerheid
 Geen extra kosten
 Boek direct bij de aanbieder

Huren met zekerheid

Indien u een last minutes bungalow, last minute vakantiehuis, appartement, chalet, villa of landhuis via deze website huurt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u deze last minutes huurt bij een betrouwbare reisorganisatie.
Het is dan ook goed om te weten dat u op deze website een last minutes accommodatie rechtstreeks en zonder extra kosten bij een betrouwbare touroperator, reisorganisatie of huiseigenaar huurt.
Zo profiteert u niet alleen van een last minutes voordeel van 10 tot 70 % maar huurt u ook met maximale zekerheid!

Vakantie met de hond

ANVR

Indien u een last minute vakantiewoning huurt via deze website en de betreffende touroperators is aangesloten bij de ANVR dan huurt u deze last minute vakantiewoning met de volgende zekerheden:

Touroperators die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten touroperators. Indien u bij ons een last minute vakantiehuis huurt waarvan de huiscode met 11, 12, 14 of 18 begint heeft u met een ANVR touroperator te doen. Het gaat hier om Belvilla, Novasol, Interhome en Topic Travel. U huurt uw lastminute vakantiewoning dan niet alleen voordelig maar ook nog eens veilig en vertrouwd.

Vakantiewoningen Europa

 

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiehuis gehuurd heeft en de touroperator waar u de vakantiewoning gehuurd heeft in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom. Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde last minute vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed. Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie. Indien u via deze website een vakantiewoning huurt die begint met code 11, 12, 14 of 18 dan heeft u te doen met een touroperator die is aangesloten bij het SGR. Het gaat hier om Topic Travel, Belvilla, Interhome en Novasol. Huurt u via deze website een last minute vakantiewoning bij een touroperator die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR. U huurt uw last minute vakantiewoning dan met maximale zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Thuiswinkel.org

Een aantal touroperators waar wij accommodaties voor verhuren is aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u een last minute vakantiewoning huurt via een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling. Huurt u een vakantiewoning via deze website beginnend met de huiscode 12 of 16 dan heeft u te maken met een touroperator die is aangesloten bij wwww.thuiswinkel.org.

 

Emota

Onze partner Bungalow.net is aangesloten bij de al eerder genoemde organisatie Thuiswinkel.org en Emota. Bungalow.net verhuurt ruim 28.000 vakantiewoningen en bungalows in Europa en heeft voor een samenwerking met Emota gekozen om de huurders van haar vakantiewoningen de nodige transparantie en zekerheid te kunnen bieden. Zie verder www.emota.eu

Indien u via deze website een last minute vakantiewoning boekt met de begincode 18 heeft u te maken met een vakantiewoning van Bungalownet.

Samenvattend:

Ook als u een voordelige last minute vakantiewoning boekt, kunt u huren met maximale zekerheid.

De touroperators en reisorganisaties met aanbod op deze website, zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties en garantiefondsen voor consumenten.
U huurt uw last minute vakantiehuis via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd. 

Geen last minute vakantiehuis gevonden?

Heeft u geen last minute vakantiehuis op deze website gevonden? Ga dan naar onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl voor een nog groter aanbod goedkope vakantiehuizen met maximale zekerheid.