Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huren met zekerheid

SGR en ANVR

Indien u een last minute bungalow, last minute vakantiehuis, chalet, villa of landhuis via deze website huurt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u deze last minute bij een betrouwbare reisorganisatie huurt.
Het is dan ook goed om te weten dat als u een last minutes accommodatie via deze website boekt, u deze rechtstreeks en zonder extra boekingskosten bij een betrouwbare huizenaanbieder huurt.
Zo profiteert u niet alleen van een last minutes voordeel van 10 tot 70 % maar huurt u ook met maximale zekerheid!

Wanneer u een last minute vakantiewoning huurt via deze website en de betreffende aanbieder is aangesloten bij de ANVR dan huurt u deze last minute vakantiewoning met de volgende zekerheden:

Organisaties die bij ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden.
Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten huizenaanbieders.
Indien u bij ons een last minute vakantiehuis huurt hebt u met een ANVR aanbieder te doen.
Het gaat hier om Belvilla, Novasol, Interhome en Topic Travel.
​U huurt uw lastminute vakantiewoning dan niet alleen voordelig maar ook nog eens veilig en vertrouwd.

De Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiehuis gehuurd hebt en de aanbieder waar u de vakantiewoning gehuurd hebt in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom.
Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde last minute vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed.
Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie.
​Indien u via deze website een vakantiewoning huurt hebt u te doen met een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR. Het gaat hier om Topic Travel, Belvilla, Interhome en Novasol.
Huurt u via deze website een last minute vakantiewoning bij een organisatie die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR.
U huurt uw last minute vakantiewoning dan met maximale zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Thuiswinkel.org

Een aantal huizenaanbieders waar wij accommodaties voor verhuren is aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u een last minute vakantiewoning huurt via een aanbieder die is aangesloten bij thuiswinkel.org weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling.
Huurt u een vakantiewoning via deze website dan hebt u te maken met een aanbieder die is aangesloten bij wwww.thuiswinkel.org.

Samenvattend:

Ook als u een voordelige last minute vakantiewoning boekt, kunt u huren met maximale zekerheid.

De aanbieders en reisorganisaties met aanbod op deze website, zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties en garantiefondsen voor consumenten.
U huurt uw last minute vakantiehuis via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd. 

Geen last minute vakantiehuis gevonden?

Heeft u geen last minute vakantiehuis op deze website gevonden? Ga dan naar onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl voor een nog groter aanbod goedkope vakantiehuizen met maximale zekerheid.