Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Welke huizenaanbieders

Overzicht huizenaanbieders

A Vakanties werkt samen met nagenoeg alle bekende vakantiehuizenaanbieders.
Daarnaast hebben wij nog een uniek aanbod particuliere vakantiehuizen en bungalows die regelmatig als last minute verhuurd worden. Hieronder vindt u een globaal overzicht.

Welke huizenaanbieders?

Op deze website last-minute-bungalow.be vindt u het complete aanbod last minutes bungalows van de volgende touroperators:

  • A Vakanties. Wij hebben een uniek aanbod particuliere vakantiehuizen en bungalows in eigen beheer. 
  • Belvilla, één van de bekendste huizenaanbieders in Nederland en België en specialist in last minute bungalows in o.a. België/Ardennen, Italië, Spanje, Duitsland, Hongarije, Slovenië en Frankrijk. Ook last minute vakantiebungalows in Zwitserland, Oostenrijk, Portugal en Tsjechië. Ook gespecialiseerd in last minute bungalows voor de wintersport.
  • Bungalow.Net, specialist in goedkope, last minutes bungalows en last minute vakantiehuizen in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Groot aanbod last minute bungalowparken.Interchalet, last minute vakantiehuisjes in o.a. Duitsland, last minutes in Frankrijk en Noorwegen. Veel vakantiehuizen en chalets te huur die geschikt zijn voor de wintersport vakantie.
  • Interhome, specialist in o.a. lastminutes in Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje en Duitsland.
  • Novasol, veel last minute vakantiehuizen in Denemarken, ook last minute vakantiehuisjes Zweden
  • Topic Travel, luxe last minute vakantiehuizen en last minutes bungalows en villa's in o.a. Frankrijk en Italië, ook regelmatig last minutes in Spanje. 

En een aantal kleinere touroperators die regelmatig last minute aanbiedingen hebben.

U boekt uw last minute bungalow online en rechtstreeks bij de betreffende aanbieder. De administratieve afhandeling en betaling van de door u geboekte last minute vakantiebungalow gaat rechtstreeks via de betreffende aanbieder of, als het een particuliere accommodatie van A Vakanties betreft, via de huiseigenaar.